AGEAPOL
Kmetijski inženiring d.o.o.

Bukovica 1, SI-5293 Volčja draga
T +386 (0)5 39 55 003
F +386 (0)5 39 55 004
e-mail ageapol@amis.net

O PODJETJU

Smo majhno inovativno podjetje in obstojamo od leta 1992. Ukvarjamo se predvsem z dvema osrednjima programoma: z namakalnimi sistemi in s pokrivanjem prostorov. Poleg tega pa ponujamo pestro izbiro drugih izdelkov in storitev s tega področja, ki so izdelani na podlagi dolgoletne izkušnje in prakse na terenu, največji izziv pa so novosti, ki zahtevajo neobičajne pristope in postopke. Našo pestro ponudbo le teh si lahko ogledate v rubriki IZDELKI.
Posvetimo se lahko projektu v vseh fazah: Projektiranje, izobraževanje in promocija, trgovina - veletrgovina ali maloprodaja, izvedba ali rekonstrukcija na ključ, servisiranje ...
Poleg osnovnih informacij naj vas opomnimo na nekatere zanimive razlage ob izdelkih, ki zainteresiranega usmerijo k pravemu načinu reševanja. Ob vsaki skupini izdelkov je nekaj osnovnih informacij, ob posameznem programu pa so tudi vprašalni listi, katere lahko izpolnete ter nam pošljete opis storitve, ki jo potrebujete.

Naši poslovni prostori se nahaja v Goriški regiji, v manjši vasi Bukovica, ki je oddaljena približno 6 km od Nove Gorice. Do nas pridete tako, da v vasi Bukovica v drevoredu pred vasjo Bilje zavijete levo proti Garni hotelu, vozite naravnost še 100m in nato zavijete desno.


Prikaži večji zemljevid